Recepten


Dit deel van de site groeit! Je vindt hier de komende tijd meer recepten.

 

Aardappelpuree, basisbereiding voor een grote groep

Appel-lijsterbeschutney voor 20 personen

Appel-lijsterbesgelei voor 20 personen

Arroz al horno voor 10 personen

Bisschopswijn voor 10 personen

Blokjes en ballen (kokos-limoenpudding met lychees) voor 12 personen

Boeuf Bourguignon voor 22 personen

Boston baked beans voor 10 personen

Bruschette met bottargaboter, voor 10 personen

Choucroute garnie voor 12 personen

Cromesquis van kalfszwezerik en champignons, voorgerecht

Eieren koken, basisbereiding voor een grote groep

Gado gado in de winter, voor 12 personen

Gevulde hele savooiekool voor 10 personen

Gratin Dauphinois voor 20 personen

Komro komro tapoe asing, Surinaams zuurgoed van komkommer voor 12 personen

Kroketjes van rundvlees en veel peterselie, voorgerecht

Loukoumades, Griekse oliebolletjes

Oeufs en cocotte

Pinda bravoe, Surinaamse pindasoep voor 12 personen

Pom met haan (of kip) voor 12 personen

Pom vegetarisch voor 12 personen

Preimousse met tomatensalsa voor 10 personen

Rijst koken voor een grote groep, basisbereiding

Semifreddo al caffè met hazelnootkrokant, voor 10 personen

Sinaasappel-kokosflan voor 10 personen

Smörgåstårta voor 12 personen

Soep van aardpeer met duxelles en hazelnootolie, voor 10 personen

Spaanse salade voor 10 personen

Spaghetti met venkel, rucola en citroen voor 10 personen

Stofoe bontjie, Surinaamse sperzieboontjes voor 12 personen

Tarte aux pommes et crème de marrons voor 22 personen

Varkenskoontjes met huzarengarnituur voor 10 personen

Varkensribstuk gestoofd in melk, voor 10 personen

Varkensschouder uit de oven voor 12 personen

Witlof-aardappelgratin met sinaasappel en blue stilton, voor 10 personen