Dit deel van de site groeit! Je vindt hier de komende tijd meer recepten.
Aardappelpuree, basisbereiding voor een grote groep
Appel-lijsterbeschutney voor 20 personen
Appel-lijsterbesgelei voor 20 personen
Arroz al horno voor 10 personen
Bisschopswijn voor 10 personen
Blokjes en ballen (kokos-limoenpudding met lychees) voor 12 personen
Boeuf Bourguignon voor 22 personen
Boston baked beans voor 10 personen
Bruschette met bottargaboter, voor 10 personen
Choucroute garnie voor 12 personen
Cromesquis van kalfszwezerik en champignons, voorgerecht
Eieren koken, basisbereiding voor een grote groep
Gado gado in de winter, voor 12 personen
Gevulde hele savooiekool voor 10 personen
Gratin Dauphinois voor 20 personen
Komro komro tapoe asing, Surinaams zuurgoed van komkommer voor 12 personen
Kroketjes van rundvlees en veel peterselie, voorgerecht
Loukoumades, Griekse oliebolletjes
Pinda bravoe, Surinaamse pindasoep voor 12 personen
Pom met haan (of kip) voor 12 personen
Pom vegetarisch voor 12 personen
Preimousse met tomatensalsa voor 10 personen
Rijst koken voor een grote groep, basisbereiding
Semifreddo al caffè met hazelnootkrokant, voor 10 personen
Sinaasappel-kokosflan voor 10 personen
Soep van aardpeer met duxelles en hazelnootolie, voor 10 personen
Spaanse salade voor 10 personen
Spaghetti met venkel, rucola en citroen voor 10 personen
Stofoe bontjie, Surinaamse sperzieboontjes voor 12 personen
Tarte aux pommes et crème de marrons voor 22 personen
Varkenskoontjes met huzarengarnituur voor 10 personen
Varkensribstuk gestoofd in melk, voor 10 personen
Varkensschouder uit de oven voor 12 personen
Witlof-aardappelgratin met sinaasappel en blue stilton, voor 10 personen